17 jul 2006, 21:37

животът е прекрасен..  

  Poesía
731 0 5
крачка пред мен ще си
винаги
ти просто нямаш настигане
боли ме
за всички ми деца
в любов незаченати ме боли
сгърчена болка в утробата
а имаше от кого да роди..

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??