На 12
си продадох живота,
купиха го от мен,
с празни обещания,
празни думи,
и празни джобове.
На 16
си го взех назаем,
но не ми стигна времето
да го използвам изцяло,
защото бе изхабен и бавен.
И без това вече не струваше нищо
и без да му мисля, го изхвърлих,
и без да продумам на никого,
на 18,
заживях живот без стойност.
© Роси Михайлова Todos los derechos reservados