Feb 8, 2013, 9:05 PM

Животът е стока 

  Poetry » Phylosophy
534 0 0

На 12 

си продадох живота,

купиха го от мен,

с празни обещания,

празни думи,

и празни джобове.

 

На 16 

си го взех назаем,

но не ми стигна времето 

да го използвам изцяло,

защото бе изхабен и бавен.

 

И без това вече не струваше нищо 

и без да му мисля, го изхвърлих,

и без да продумам на никого,

на 18,

заживях живот без стойност.

© Роси Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??