7 abr 2012, 1:06

Животът: изгреви и залези 

  Poesía » Filosófica
816 0 1

Животът: изгреви и залези


В битка

със себе си и света

осъзнаваме, че животът ни

е мигове от

победи и поражения.

Любови и раздели.

Истини и заблуди.

Мигове на стремление.

Мигове на съзерцание.

Агресия, сълзи и нежност.

Преследваме цели

в самота и мечти.

Съдби и равносметки.

Това е животът:

изгреви и залези.


А щастието?!

Има ли га?!


Starkmaster(Ванко Николов)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??