Животът ми даде уроци
Животът ми даде уроци ценни.
Пътища извървях.
Безпътици ме спираха.
Трудности ме сритваха.
Надежди ме изправяха.
Истини прогледнах.
Илюзии разбих. Търсех цел.
Дни трошах, нощи изплаквах.
След разпятия ада прекосявах
и се завръщах в изкупления.
С въглен стихове писах
и опитвах живота да запаля.
Сега моята есен стигнах
и се събрах в уюта на две ръце.
Две обичащи ръце.
Уроците... Дали ги научих?
© Ванко Николов (Starkmaster ®vn)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados
Много хубаво и простичко си изразил себе си тук!
Поздрав!