Животът ни препуска във галоп
и сякаш сме изпуснали юздите.
Изгубил се е нейде знакът "Стоп",
изчезнали са в пясъка следите...
И само сънищата ни в каданс
забавен някак странно ни люлеят...
Събужда ни денят с пореден шанс
разковничето мъдро да намерим.
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados