19 sept 2008, 7:35

Животът продължава 

  Poesía
732 0 0

Приятелю добър, помни

усмихвай се, макар да те боли.

Знам, тежка е любовната раздяла

и на много хора от нея е косата побеляла.

Но животът продължава,

вярно посивява,

а ти си този, който трябва да победи

сполетелите го злини.

Всеки предал се в ръцете на тъгата

стига само до жестоката отплата

към човека, който го нарани,

а след това все повече го боли.

И съвет нека аз ти дам -

не пропилявай шанс заради някого, да не те е срам.

Заради загубена надежда ти

живота си недей трови.

Погледни го отново във очите,

за да ти се радват момите.

И докажи, че Господ с мисия ни създава,

а тя е да помогнем на другия да успява.

© Иван Батев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??