13 ago 2006, 11:45

Животът си ми ти... 

  Poesía
666 0 1

Животът си ми ти!

Обичаш ме нали?!

Обичам те и аз

и вече знам от този час,

че всичко е възможно,

и бъдещето не е нищо сложно.

Щом и двамата едно желаем,

щом и двамата все това мечтаем-

заедно завинаги да бъдем,

и заедно зло и радости да жънем.

Тогава нищо не може да ни спре,

ще преплуваме океани и море,

но тази мисъл в нас не ще умре.

*

Всичко ясно си изглежда,

попътен вятър знам ще срещна

и в реалност ще превърна таз надежда.

 

23.07.2006

 

© Марина Пл Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми само репликата "...зло и радости да жънем..." Този път си по-повърхностна. Като всички влюбени...
Propuestas
: ??:??