Животът си ми ти!
Обичаш ме нали?!
Обичам те и аз
и вече знам от този час,
че всичко е възможно,
и бъдещето не е нищо сложно.
Щом и двамата едно желаем,
щом и двамата все това мечтаем-
заедно завинаги да бъдем,
и заедно зло и радости да жънем.
Тогава нищо не може да ни спре,
ще преплуваме океани и море,
но тази мисъл в нас не ще умре.
*
Всичко ясно си изглежда,
попътен вятър знам ще срещна
и в реалност ще превърна таз надежда.
23.07.2006
© Марина Пл All rights reserved.