4 dic 2021, 11:41

Живуркай там, че писал и не писал 

  Poesía » Filosófica, Civil
406 7 14

Търпението вече се прокъса,
а казват само то ще ни спаси.
Завиждам ви на егото и хъса,
поет да си. Човек и да не си.

И следва реч, след реч. Високопарна.
Надути думи. Дяволът ги взел!
Разкъсаха душата, щом се мярна:
Ще пишеш значи? И с каква ли цел?

Живуркай там, че писал и не писал,
едва ли някой ще те разбере.
Единствено за тебе има смисъл...
Доброто не отива на добре.

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??