22 ene 2006, 22:38

Живях 

  Poesía
1154 0 5
Всичко исках и изпитах,
горчилката и сладостта опитах,
търсех, питах, в мрежи се заплитах,
вървях с посока и се скитах.
Със времето и аз изтичах,
признавах, лъжех и отричах,
бъдеще отминало предричах,
мразех, страдах и обичах.
И плачех аз сълзи през смях,
сред песента си звънка онемях,
жадувах, тръпнех и горях,
умирах, раждах се, живях . . .

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??