5 oct 2008, 16:23

Жребец 

  Poesía
508 1 3

НА К. Р.

 

Мъж не си, а буен ат.

Друга обич ще намериш.

Утре с вятър хвърковат

силите си ще премериш.

 

Жребецо буен, тичай ти!

Препускай в луд галоп, не спирай!

Но пак при мене се върни,

пак към мен ти галопирай!

 

Под копитата си бързи

облаци мъгла остовяш.

Ти си силен, огнен, дързък,

цяла ме изпепеляваш...

 

© Дияна Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??