ЖРИЦА НА НОЩТА
Тялото ми - порочно и нежно,
изваяно от безброй грехове,
самотни души в нощта приютява,
за мъжете то е крайпътен хотел.
Малка и страстна жрица на нощта,
всички привличам само със плътта.
При мене идват - остават през нощта,
но всяка сутрин аз събуждам се сама.
Тялото ми - младо и красиво,
изпълнено с толкова много живот,
понякога от мъжете иска да избяга -
ненавижда тази плътска, греховна любов!!!
© Симона Todos los derechos reservados