27.07.2007 г., 16:26 ч.

ЖРИЦА НА НОЩТА 

  Поезия
1047 0 2

                                               ЖРИЦА НА НОЩТА


         




                                     Тялото ми - порочно и нежно,
                                      изваяно от безброй грехове,
                                      самотни души в нощта приютява,
                                      за мъжете то е крайпътен хотел.
 
                                     Малка и страстна жрица на нощта,
                                     всички привличам само със плътта.
                                     При мене идват - остават през нощта,
                                     но всяка сутрин аз събуждам се сама.

         
                                     Тялото ми - младо и красиво,
                                      изпълнено с толкова много живот,
                                      понякога от мъжете иска да избяга -
                                      ненавижда тази плътска, греховна любов!!!

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много съвременно и актуално.Тялото може да избяга от похотта, само като се подчини на духът, който ще го отведе при възвишената любов. Поздрав!!!
  • Харесва ми !
Предложения
: ??:??