13 jun 2007, 15:02

К Ъ С М Е Т Л И Я 

  Poesía
629 0 7
Обичаше и лукса, и парите,
демонстративно парадираше с колите,
прослави се с успехи сред жените,
подкупваше със щедрост големците.
Измисляше без пот лъжите,
поръчките извършваха слугите.
В разкош редуваха се дните,
в разгул се нижеха нощите.
В реалност се превърнаха мечтите,
но придоби на хищен звяр чертите.
И горд, че всички "лапаха мухите",
в заблудата си - не покри следите.
И ето, че започнаха бедите -
заключиха "на рая" му вратите.
Набързо му разказаха игрите
и стилно му завързаха юздите!

                                      МАГИ

© Магдалена Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??