КАФЕНИ ПЪТИЩА
До мен е мръсна чаша от кафе.
Ухаят пак на лято детелините...
Не я обръщам и не питам где
са още тези пътища неминати,
които ще ме отведат до теб...?
Мълчат и се усмихват детелините.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados