29.11.2016 г., 10:20 ч.

Кафени пътища 

  Поезия » Любовна
380 1 8

КАФЕНИ ПЪТИЩА

 

До мен е мръсна чаша от кафе.

Ухаят пак на лято детелините...

Не я обръщам и не питам где

са още тези пътища неминати,

които ще ме отведат до теб...?

 

Мълчат и се усмихват детелините.

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??