7 feb 2018, 10:17

Кажете как 

  Poesía
265 0 0

Имам опит с овцете,
казват - имал съм чар,
но за мен не мислете,
че работя - овчар.

Не, че нещо е срамно.
Гега знам да държа.
Тази работа, главно
е по други места.

Има много говеда
и във Лондона-град.
Не разбират от геги,
друг е техният свят.

Имам опит с овцете!
Всяка вечер броя
или пиша куплети...
Все не мога да спя.

И броя мълчаливо,
и си чакам момента.
Как, кажете заспиват,
тия от Парламента?

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??