19 ago 2006, 0:04

Кажи ми...без думи...* 

  Poesía
638 0 3
Кажи ми какво е времето вътре в тебе,
какво сънуваш и за какво мечтаеш.
Стойш замислен и гледаш в една точна доста време,
сподели ми за какво тайно си мечтаеш...

Кажи ми,когато заспиваш,
за кого си мислиш и какво те вълнува.
В собствения си свят,чие лице рисуваш,
само моето сърце ли за тебе съществува?

Кажи ми когато погледнеш звездите за какво се сещаш,
и чие име на ум изричаш...
Не ми казвай,нека сама да се досетя...
Подскажи ми без думи,че истински ме обичаш...

Кажи ми без думи,че Луната грее за нас,
сподели всико със мен,и добро и зло.
Толкова близо те чувствам аз,
сърцата ни бият в такт като едно...

(Кажи ми без думи,че за теб не съм играчка...
Докажи ми,че съм твойта Пепеляшка...)

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Бетии,мерси миличка...
    Христо,благодаря ти.Новия начин на писане дойде от само себе си...а за грешките,ще се радвам да ги споделиш с мен...
  • Хареса ми и на мен!!! Поздрави, Сандра!!!
    Виждам един нов начин на писане!!! По-добър!!!

    С лека забележка, не бързай, когато пишеш! Допускаш някои грешки и това разваля стиха!
  • Прекрасно е,аз вече ти го казах,слънце! 6++
Propuestas
: ??:??