8 abr 2008, 7:15

Кажи ми ти, съдба! 

  Poesía » De amor
782 0 1

КАЖИ МИ ТИ, СЪДБА!

 

Кажи ми ти, съдба,
как да уловя звезда?
На любимия да я даря,
с нея да докажа любовта!

 

Кажи ми ти, съдба,
как пясъка да преброя,
за да види той верността
и да оцени любовта?

 

Кажи ми ти, съдба,
как да му поднеса света?
Щастието в мен да открие,
от живота лошото да изтрие!

 

Кажи ми ти, съдба,
струва ли си всичко това,
заслужава ли той тези неща
и моята любяща душа?

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Просълзи ме...
    Копнежен стих, поздравявам те от сърце!!!
Propuestas
: ??:??