17 jun 2008, 13:13

Как? 

  Poesía » De amor
638 0 3

Как да кажа, че без теб не мога да живея,

когато го крещиш на нея?

Как да кажа, че за тебе аз копнея,

след като копнееш ти за нея?  

 

Как да те погледна

и да не треперя?

Как да те докосна

и да се владея?  

 

 

Как да се събуждам със усмивка,

щом твоята си я дарил на нея?

Как да се сбогувам без целувка,

щом не спирам да бленувам и милея... 

© Ели ИзбериСи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??