17.06.2008 г., 13:13 ч.

Как? 

  Поезия » Любовна
622 0 3

Как да кажа, че без теб не мога да живея,

когато го крещиш на нея?

Как да кажа, че за тебе аз копнея,

след като копнееш ти за нея?  

 

Как да те погледна

и да не треперя?

Как да те докосна

и да се владея?  

 

 

Как да се събуждам със усмивка,

щом твоята си я дарил на нея?

Как да се сбогувам без целувка,

щом не спирам да бленувам и милея... 

© Ели ИзбериСи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??