8 oct 2009, 18:16

Как? 

  Poesía » De amor
474 0 1

Чудя се как да го направя,

само и само да не се бавя,

имам чувство, че в очите ти

се давя.

 

Как да ти го кажа,

или пък е по добре да го покажа,

но дали няма сам да

се накажа.

 

Самата ти си моят свят,

мисълта за теб ме прави запилян,

но не съм от желязо аз

излят.

 

Дали въобще виждаш ме ти -

покрай теб времето лети

и душата ми заслепи.

 

Не мога вече аз да чакам,

събрах кураж да излея мисълта,

да я превърна във слова,

да дойда аз пред теб - да споделя.

Ей това е да си влюбен във вече заета жена!

© Живодар Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??