Как бързо преминават дните
Как бързо преминават дните
отнасят мигове красиви.
В сърцата споменът остава,
тои прави хората щастливи!
Сега си тъжен вече знаеш,
че пътища различни ни делят.
Усмихваш се, ала усещаш края,
сълзи в очите ти блестят!
Избрал посока вече сам ще тръгнеш,
изпълнен с огъня на младостта.
Ще искаш после времето да връщаш,
усетил на живота трудността!
Ала сърцето ти голямо вече стана,
приятелите свои в него съхрани.
Ти знаеш вече няма по прекрасно,
от младостта и споделените любовни дни!
© Милица Todos los derechos reservados