29 mar 2009, 18:06

Как да стигна до теб? 

  Poesía » De amor
827 0 5

До тебе как да стигна ми кажи,
щом чувствата отдавна си отхвърлил,
заключени зад хиляди врати,
далеч ключът единствен си захвърлил?!

Как мога да те имам ми кажи,
в сърцето ти измръзнало да грея,
забравило за слънчевите дни,
ти сам избра без обич да живее?!

Безсмъртието дава любовта,
в живота най красивата енигма,
а другото е преходно в света...
Повярваш ли в това...
ще те достигна!!!

 

© Красимира Касабова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??