11 may 2008, 16:32

... как да те мразя? 

  Poesía » De amor
879 0 9

Не отричам,

две топли очи

във ледено-синя гримаса...

Къде?... О, не,

спри се, де!...

Спри!...

... Не спирай!...

Сега ще те мразя...

Не отричам,

две топли очи...

... докосват ме...

После се раждам...

Възроди ме... възроди ме...

... лъжи...

Излъжи ме,

пак да те мразя...

Не отричам,

да, породи

едничката в мене забрава...

... Докосни ме!...

... Отведи ме!... Води!...

Ах... как, как да те мразя?...

 

© Катерина Баева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??