17 jun 2007, 11:17

Как и от кого да копирам? 

  Poesía
626 0 10
Как и от кого да копирам -
действия, жестове, мимики?
Защо на някой друг аз трябва да приличам
и да не мога да бъда себе си?

Това другите да си го "практикуват",
а им обяснявай после, че не струват...
Плагиати, копиращи машини те са,
но не и хора, по душа човечни...

Как по-точно става това?
Аз на ксерокс мога да работя - даже с една ръка:)
Или принтер ще ми трябва - не знам,
копиращи хора, искам съвет за това от вас!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??