12 jun 2013, 20:39

Как искам 

  Poesía
623 0 3

Как искам...


Как искам... сърцето ми да тича

на поляна, пълна със мечти.

Никога любовта да не отрича.

Все да люби - по-малко да тъжи.


Как искам... очите ми да виждат

онези, малките неща.

В миг един красотата да съзират,

дори когато липсва тя.


Как искам... изумрудена светулчица да бъда.

Светлинка едничка в топлата априлска нощ.

Дечурлига да ме гонят през полята,

докато не чуят маминия разтревожен глас.


Как искам... просто себе си да бъда.

Да остана все така - 

всякога готова за промяна,

но никога да не настъпва тя... 

© Васи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??