28 abr 2010, 16:57

Как искам 

  Poesía » Otra
696 0 5

Как искам да не мога да мисля,

да не мога да чувствам нищо!

Как искам като прашинка аз да изчистя

от себе си животното хищно.

Точно в това се превърнах,

за да не може никой да ме нарани

и сама самотата прегърнах -

гледам щастието все отстрани.

Как искам да бъда като другите хора -

трудно е да бъдеш различен,

вече чувствам ужасна умора

от ролята си във фарса трагичен.

Омръзна ми все да играя прекрасната роля

на несломимата силна жена,

единственото, което ми остана, е воля

и тя ме спира да си изпусна гнева.

Сякаш съм дошла от друга планета,

толкова е странен за мене света,

той ми прилича на мафиотска вендета

и като че ли няма да дойде скоро мира.

Но не ми остава нищо друго,

освен да живея в жестокото време,

но кога тази действителност груба

ще ме избави от своето бреме?!

© Силвия Кирякова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??