16 jul 2011, 16:39

Как ми липсваш сега 

  Poesía » Otra
694 0 1

 

В памет на баща ми

 

Със теб се обичахме много,

ти беше

най-добрият баща!

Сестра ми съдеше по-строго,

аз бях ти любима мечта.

 

Ценях те за твойта начетеност,

възпита ти в мен

трудолюбие.

От тебе се учех на честност,

на мъдрост и на родолюбие...

 

О, как ме боли, че те няма!

Сърцето ми -

пълно с тъга.

И винаги в сълзи обляна.

Как липсваш ми, скъпи, сега!

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това е кръговрата на живота.Важно е да не забравяме тези, които са ни напуснали.Браво, Славка! Той би се гордял с теб!
Propuestas
: ??:??