Как мога да ти липсвам, когато мен ме няма,
когато аз съм нищо, аз съм нереална.
Застинала в безвремието проекция на нечий образ.
Изпразнена кутия от своето съдържание…
Това съм аз…
Как мога да ти липсвам и липсвам ли ти изобщо?
Липсва ли ти душата ми…?
Или ти липсва черупката ми - моето тяло,
с което искаше да си поиграеш…
Душата ми е в капан. Тя иска да лети…
Душата ми иска свобода…
Душата ми иска да се върне при звездите
да се върне там от където е дошла…
26-07-2018 год. Maryroj
© МД Todos los derechos reservados