Sep 6, 2018, 1:49 PM

Как мога 

  Poetry
401 0 4

Как мога да ти липсвам, когато мен ме няма,

когато аз съм нищо, аз съм нереална.

Застинала в безвремието проекция на нечий образ.

Изпразнена кутия от своето съдържание…

Това съм аз…

Как мога да ти липсвам и липсвам ли ти изобщо?

Липсва ли ти душата ми…?

Или ти липсва черупката ми - моето тяло,

с което  искаше да си поиграеш…

Душата ми е в капан. Тя иска да лети…

Душата ми иска  свобода…

Душата ми иска да се върне при звездите

да се върне там от където е дошла…

 

26-07-2018 год.                    Maryroj

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря!
  • Не подарявай душата си на човек, който не я заслужава. Истинският е някъде до теб, вярвай!
  • Благодаря!
  • Не мила, душата винаги лети. Това и е същността. Следя те последно време и ставаш още по- добра в изразяването на чувствата. Поздрави!
Random works
: ??:??