2 ene 2007, 19:56

Как можеш... 

  Poesía
817 1 8
Как можеш след безумие и лудост
отново безразсъдно да обичаш
и други устни страстно да целуваш,
във вярност и любов да се заричаш?

Когато изгорял си без остатък
и вече в теб жаравата догаря,
как би могъл да продължиш нататък
без страх, че може пак да се опариш?

Когато вече всичко си загубил
и сиво пепелище е душата,
ще можеш ли отново да се влюбиш?
Как би могъл да промениш съдбата?!

© Нели Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??