4 dic 2006, 19:53

Как трудно е да кажа “Сбогом”! 

  Poesía
1206 0 5

Как трудно е да кажа “Сбогом”!

Ти беше мой приятел и любим,

а ето ме - мълча в тишината,

намразилдаже свободата.

Обичам те през мъка и сълзи,

обичам те, макар да ме боли!

Теб единствен търся по света,

с молба - сърцето си да ти даря!

Всички радости на тебе дадох

и тежки мъки с тебе споделих!

Всички пътища по теб изстрадах

и много дни на тебе посветих!

   Но нищо не остана, всичко свърши

   и сякаш нещо в мене се прекърши,

   а твойте устни, стиснати мълчат,

очите сини вече не блестят!

 

Как трудно е да кажа “Сбогом!”

- сърцето ми едва не изгоря!

Ако отново мога да избирам,

                      пак тебе щях да избера!

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??