16 oct 2009, 22:49

Както брегът с морето 

  Poesía » De amor
596 0 2

Пенлива. Свойствена. И страстна.
Трепетно към теб летя.
Ръцете ми те милват и привличат.
Безкрайна съм... Когато в мен си ти.

 

Кипя, омайно като вино
и имам светъл път... Към теб.
В злато попиляла свойта мисъл,
разбивам се на пръски в твоя бряг.

 

Полъхът на вятър. Благослов.
И Слънце между две небета.
С чист копнеж сливаме души...
Както брегът с морето.

© Здравка Бонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??