16.10.2009 г., 22:49 ч.

Както брегът с морето 

  Поезия » Любовна
537 0 2

Пенлива. Свойствена. И страстна.
Трепетно към теб летя.
Ръцете ми те милват и привличат.
Безкрайна съм... Когато в мен си ти.

 

Кипя, омайно като вино
и имам светъл път... Към теб.
В злато попиляла свойта мисъл,
разбивам се на пръски в твоя бряг.

 

Полъхът на вятър. Благослов.
И Слънце между две небета.
С чист копнеж сливаме души...
Както брегът с морето.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??