И кажи ми дума по-различна,
с която да се върнем в рая.
На любовта ни платонична
все измъчваш края.
Искам само да ми викнеш нещо,
да ме сръгаш отстрани.
Както правеше одеве,
както правеше преди.
© Гергана Желязкова Todos los derechos reservados
Поздравления!