1 nov 2008, 17:49

Каква е тази любов... 

  Poesía
1050 0 4

Сега, когато отдавна всичко свърши,

се връщам в спомените за теб и любовта.

Припомням си за начина, по който ме гледаше

и мисля, че ти беше единственият, който ме обичаше!

 

Мисля си за моментите с теб прекарани,

от мен спомняни, а от теб забравени.

Спомням си за болката, която ти причиних,

ти даваше ми щастие, а аз те нараних...

 

И все пак аз отново съм щастлива,

и този път историята не е фалшива,

друг появи се и животът ми промени,

и нови щастливи моменти ми подари.

 

Но някак си ти още си някъде в мен,

и сякаш за тебе продължава всеки ден,

но реалността е прекалено жестока

и остава в сърцето рана дълбока!

 

Не мога от теб да очаквам любов,

животът с предателите е прекалено суров,

надявам се единствено, макар и за миг, отново да те прегърна,

да почувствам топлината ти и да ти отвърна...

"Обичам те!"

© Елен Ривес Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??