17 abr 2013, 7:53

Какво би бил... 

  Poesía » De amor
516 0 0

Какво би бил денят без светлина?

Каква би била нощта без звезди?

Какъв би бил животът ми без теб?

Какво би направил ти за мен?

 

Денят без светлина би бил мрак, 

в който ще се губим.

Нощта без звезди би била тъжна,

тъй като небето ще изпитва самота.

Животът ми без теб би бил приключение, 

тъй като сама трябва да се боря с всеки ден.

Ти би направил всичко за мен, 

поне в това кълнеш се всеки ден, но така ли е?

 

Недей, не заслужавам аз това,

не бях достатъчно добра. 

Недей, не заслужавам аз любов, 

която изгаря ме до болка.

Недей, върви по пътя си, 

осеян от нови светли дни и нощи, 

изпълнени със звезди.

© Полин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??