24 mar 2010, 16:55

Какво да направя 

  Poesía » De amor
620 0 0

Какво да направя, като не мога без теб?

Побърквам се да мисля всеки ден

как ще продължа да живея занапред,

дали, както аз, и ти не можеш без мен...


Какво да направя? Кажи ми лек.

Неизлечима празнота сее в мене.

Не мога да изстина към тебе, човек,

макар да мине безкрай много време.


Какво да направя, че тази нощ поредна

отново в мисли за тебе протича.

И всички ме гледат, сякаш е нередно,

но не мога да спра да те обичам.


Какво да сторя, за да чуя гласа ти?

Кажи ми само какво да направя!

Не може да го побере умът ми,

но трябва за тебе да забравя.


Какво да направя, не искам да живея,

усмихната през деня, а през нощта - наранена.

Не мога за теб да спра да копнея.

Без любовта ти от живота съм ощетена.


Каквото и да правя, има ли значение?

Ти не искаш при мен да се върнеш...

Но съм загубила вяра в своето спасение -

единственият лек е ти да ме прегърнеш.

 

17.04.2006г. - 20.04.2006г.

© Моника Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??