19 oct 2012, 13:35

Какво е да си само миг щастлив 

  Poesía » Filosófica
601 0 2

Какво е да си само миг щастлив -

една безкрайност вечна,

но той е толкова красив,

докоснал близостта далечна.

 

Когато вкусваш благодат

с приятната наслада,

да се почувстваш млад

е възвишена награда.

 

Да забравиш за смъртта,

която безмилостно те дебне,

за да те покоси в нощта,

щом до теб смирено легне.

 

Усмихни и се, дори и през сълзи,

нека види залеза в очите,

където този миг завинаги ще заблести

по-сияен даже от звездите.

© Росица Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??