29 abr 2020, 10:14

Какво е животът 

  Poesía » De amor
529 0 0

Какво е животът

 

Живот ли е животът без ракия,

без вино и без хубави жени!

Ден след ден да караш на версия

за да дочакаш по-щастливи дни?

 

Виното кураж и сила дава.

То е и отрова, и балсам

та човекът да не се предава,

да се бори даже да е сам!

 

И жените, тез цветя неземни

правят ни наистина мъже!

Божи дар! Потайни и вълшебни

укротяват мъжкото сърце!

 

Чашите до горе да налеем

за жените, виното, за нас!

И живота си да изживеем

в грях и радост, във любов и страст!

 

Виното, ракията, жените

най-са хубавото на света!

Дават ни живот на нас самите!

Дават ни надежда и душа!

 

28.04.2020 г.

20ч.48м.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??