24 mar 2007, 20:12

Какво е любовта? 

  Poesía
903 0 3
КАКВО Е ЛЮБОВТА?

Това не е поредния любовен стих.
Кажете ми, какво е любовта.
Защо в любов се обясних?
Любовен фалш ли бе целта?
Или любовен танц с плътта?
Какво, кажете ми, е любовта.

Защо в любов се обясних
и после с болка си платих?
Кажете! А по-добре ли беше
когато чувствата си крих,
а сърцето ми без глас крещеше...
Кажете ми, какво е любовта.

© Пламен Цветков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??