Животът е една пътека,
която може да бъде трънлива или мека.
Всеки сам избира как да я върви
и трябва ли да ходи по нея!
Има време, в което
сами хората са тези,
които са те карали да вървиш,
крачиш или бодро да летиш!
Има време, в което само един човек
те кара да си целеустремен.
Човек, със който сте в крачка,
дори пътеките ви винаги да са различни.
Има време, в което
ти сам ще караш някой да върви.
Тогава разбираш колко трудно е било
ти да бъдеш убеден и устремен.
Има време, в което
пътят свършва и разбираш,
че всичко е било напразно.
Въпреки това се радвай на Света!!!
© Георги Дянков Todos los derechos reservados
Казал съм го в преносен смисъл !
Няма нищо сщо случайно и напразно в целия свят. Всяко нещо е пряко или косвено свързано с наше действие или бездействие !!!