Какво ли няма в чантата
ù модна дамска?!
От призовки
до... презервативи...
косъмче от котката сиамска,
има и дебееели корективи.
Черни очила, че и оптични,
скрити в техните кутии.
Огледало, двата ЖСМ-а лични,
сенки, линията очна и червило.
Гребен, дъвки, ментови бонбони
... и тефтера с оди и поеми.
Е, портфейлът не е
толкова значим,
в лична карта - снимката без грим.
Дебитни, но кредитни не ползва...
Тази чудна чанта досега
страшен брой овации събра!
© Мери Попинз Todos los derechos reservados
"Колко съм красива, съм го чула и преди..."