3 may 2011, 20:34

Какво ми пречи 

  Poesía » Otra
914 0 12

 

Какво ми пречи да Те обичам?

Забързаният ми ум, на който

времето никога не достига.

Какво ми пречи да Те обичам?

Умореното ми тяло, което

непрестанно иска да си почива.

Какво ми пречи да Те обичам?

Плахото ми сърце, което

зад нетрайни чувства се прикрива.

Какво ми пречи да Те обичам?

Неспокойният ми витал, който

често се сърди и негодува.

Кажи ми,

когато в душата ми

любовта към Теб прелива,

какво ми пречи да Те обичам,

какво от погледа ми Те скрива?

Какво ми пречи да Те обичам,

но не само с душа

искам с тяло и ум, с витал и сърце

да Те обичам.

Господи, кажи ми,

аз плача и плача, защото,

прости, искам на Теб да приличам,

за едно само се моля, Господи,

да мога да Те обичам!

 

© Татяна Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??