21 ene 2014, 22:27

Какво му трябва на човек 

  Poesía » Otra
379 0 0

Какво му трябва на човек.
Едно палто, чадър, сърце богато.
Да кръстосва надлъж и нашир.
Да се среща с приятели добри.

Какво му трябва на човек.
Любим, любима или воля,
за да преплува хиляди морета
и да намери любовта.

Какво му трябва на човек.
Дом с градина, малко дворче.
И един другар, за да не е сам.

denisima - 16.04.2013 г. 


© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??