И какво от това, че те имам,
щом е само за час или два,
и какво от това, че съм щастлива,
щом вечер не заспиваш до мен!
Каква е тази наша любов греховна,
която ни кара без криле да летим,
а аз я искам, но да е вековна,
и само щастие около нас да кръжи!
Скрити усмивки, целувки не искам,
а да изкрещя на целия свят,
че ти си човекът, който обичам
най-силно и много на света!
И какво от това, че те имам,
щом сутрин не мога с целувка
да ти кажа "Добро утро, Мио"
"Добре ли си?" или "Как спа?"
© Полина Томова Todos los derechos reservados
не знам какво друго да кажа...