Jan 13, 2012, 12:31 PM

Какво от това, че те имам? 

  Poetry » Love
596 0 2

И какво от това, че те имам,

щом е само за час или два,

и какво от това, че съм щастлива,

щом вечер не заспиваш до мен!

   Каква е тази наша любов греховна,

   която ни кара без криле да летим,

   а аз я искам, но да е вековна,

   и само щастие около нас да кръжи!

Скрити усмивки, целувки не искам,

а да изкрещя на целия свят,

че ти си човекът, който обичам

най-силно и много на света!

   И какво от това, че те имам,

   щом сутрин не мога с целувка

   да ти кажа "Добро утро, Мио"

  "Добре ли си?" или "Как спа?"

© Полина Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??