Какво от туй...
Не ме обича?!
Не съм обичала и аз!!!
Любов със теб импровизирах...
и имитирах с тебе страст!
Във навик тежък се превърна...
Не бе и пристан най-добър...
Отдавна трябваше да тръгна...
И след пороен дъжд чадър...
не бе ми нужен!!!
Само време...
без смисъл с тебе пропилях,
със навик тежък като бреме...
с душа по-бедна от сирак.
Какво от туй не ме обича...
НЕ СЪМ ОБИЧАЛА И АЗ!!!
© Красимира Касабова Todos los derechos reservados